burger
basket
Покупцю
Обране
Кошик
Мій кабінет
(044) 323-09-06 chevron
Графік роботи
пн-нд: з 09:00 до 20:00
search-voice
Нічого не знайдено...

Ліжечко-трансформер CoZee XL від британського бренду Tutti Bambini

Ліжечко-трансформер CoZee XL

 

Еволюційне ліжечко CoZee XL від британського бренду Tutti Bambini – преміальна система для сну 5 в 1*, яка збирається та розбирається без будь-яких гвинтів та монтажних інструментів за 2 хвилини! 

CoZee XL – це:

  1. Приставна люлька 0 міс. + з ортопедичним матрацом з кукурудзяного волокна, адаптивним бортиком, 6-ма рівнями висоти і зручними кріпленнями до батьківського ліжка.
  2. Люлька 0 міс. + легко та плавно гойдається і допомагає малюку розслабитися і міцно заснути. Завдяки люльці, що легко переміщується по будинку, батьки можуть залишатися адаптивними 24/7.
  3. Ліжечко 6 міс. + – 2 роки – для максимальної циркуляції повітря зі зручним адаптивним бортиком, щоб батькам було зручно класти чи витягати малюка.
  4. Ліжко 2-4 роки + – перше "велике" ліжко вашого малюка з м'якою подушкою в узголів'ї ліжка та бортиком, що гарантують безпечний та комфортний самостійний сон дітей.
  5. Та функціональний диван, що ідеально доповнює дитячу кімнату і може використовуватися як зручне місце для відпочинку чи ігор.

CoZee XL:

  • бронзовий призер International Design Awards у 2019 р. за найкращий дизайн;
  • переможець European Product Design Award™ у 2019 р. у номінації "Найкращий дизайн" у категорії "Товари для дітей";
  • золотий призер MFM Awards 2022 р. у категорії "Товари для сну та дитячої кімнати" за простоту у використанні, безпеку, комфорт, якість, додаткові функції та модифікації.

Ліжечко CoZee XL адаптується під зріст та потреби вашого малюка і гарантує 100% безпеку і комфорт протягом багатьох років.

*Комплект для трансформації (розширення) у ліжечко, ліжко та диван  купується окремо.