burger
basket
Покупцю
Обране
Кошик
Мій кабінет
(044) 323-09-06 chevron
Графік роботи
пн-нд: з 09:00 до 20:00
search-voice
Нічого не знайдено...

Як захистити дитину від укусу комарів і інших комах?

Захистит дитини від укусу комарів та інших комах

З-з-з, ж-ж-ж ... Гірше цих звуків, напевно, немає нічого ... Особливо, якщо під рукою немає жодного засобу, щоб захистити дітей від докучливих комарів. Дитяча шкіра дуже ніжна, тому гостро і швидко реагує на укуси комах. На місці укусу з'являються свербіж, печіння, біль і припухлість.

Захистит дитини від укусу комарів та інших комах

Щоб уникнути подібних наслідків, рекомендуємо дотримуватися простого алгоритму:

  • перешкоджати появі комарів в дитячій кімнаті (наприклад, за допомогою фумігатора, спеціальних ефірних масел та ін.);
  • використовувати антимоскітні сітки на вікнах, ліжечка і коляски;
  • підібрати косметичні засоби для захисту від комах.

Антимоскітна косметика для дітей повинна містити 100% натуральних компонентів. Крім захисної функції, вона часто освіжає і зволожує шкіру. Обирайте засоби, які не містять шкідливих речовин, безпечні для чутливої шкіри і рекомендовані дерматологами.

В асортименті babyshop є лінійка антимоскітної дитячої косметики "Anti-Mosquito" від італійського бренду Chicco, яка представлена наступними продуктами:

Захистит дитини від укусу комарів та інших комах
  • захисний спрей Chicco "Anti-Mosquito" зі 100% натуральних компонентів на основі олії меліси і насіння андироби, яке освіжає і зволожує шкіру, не залишаючи слідів. Дерматологічно протестований і підходить для чутливої шкіри;
  • захисний ролик Chicco "Anti-Mosquito" від укусів комарів та інших комах для обробки невеликих ділянок шкіри перед прогулянкою. Він освіжає і зволожує шкіру, не містить спирт, аромадобок та парабенів;
  • салфетки Chicco "Anti-Mosquito" з освіжаючим ефектом для захисту від комарів і інших комах. Їх зручно брати з собою і використовувати під час прогулянки;
  • захисний крем Chicco "Anti-Mosquito" наноситься на шкіру, швидко вбирається і не залишає слідів;
  • роликовий карандаш Chicco "Anti-Mosquito" для зменшення свербежу та подразнення після укусу комах. Крім того, олівець має протизапальну і болезаспокійливу дію завдяки ментолу в його складі.

Щоб спільні прогулянки з малюком мали позитивні наслідки, babyshop відібрав для вас тільки безпечні і перевірені бренди.

Будьте здорові і насолоджуйтеся відпочинком на свіжому повітрі з дітьми на всі 100%!


За фото дякуємо Олександрі @sandrinaalexandrovna.